Friday, June 15, 2012

Magic Purple to Blue Sky

Hi my friends!

Few days ago I received a small package from Born Pretty Store, containing this polish. It's Magic Purple/Blue Sky Color Changing Nail Polish #7, and it comes in a cute box.
Pred para dana stigao mi je paketić od Born Pretty Store-a s ovim lakićem - Magic Purple/Blue Sky Color Changing br. 7, koji dođe u kutijici. (što volim tepati lakovima i svemu u svezi s njima  )

                                

When I opened the bottle, inside was a purple polish, although the rest of the bottle looks almost blue.
Kad sam otvorila bočicu, iznenadila me ljubičasta boja, iako ostatak boce izgleda gotovo sasvim plavo.


When I applied it on my nails it was purple, but as it dries, it turns blue, because my hands are warm. So, the purple color for cold, and blue for warm. After the polish was dry, I put my hands in a cold water... and it turned purple again!
Na noktima je bio ljubičast, ali kako se sušio pretvarao se u plavu, jer su mi ruke tople. Dakle, ljubičasta za hladno a plava za toplo. Nakon što se lak osušio, stavila sam ruke u hladnu vodu... i eto opet ljubičaste boje!








See, while drying the color changes from purple to lovely baby blue. It was really fun to watch the change of colors, I put my hands in water over and over again... such a kid I am 
The polish is kinda watery. I have two coats on these pics, but it looks like I could put one more. It dries pretty fast, and it dries matt so I applied a top coat over it. It has no smell at all, and I'm guessing this is some kind of water based polish, the inscription is in Chinese so there's no much use of it. It hardly survived 24 hours on my nails, but all together - I'm so happy to have this polish in my collection, it's so much fun to play with it, and I'll have to get my hands on at least one more color.  I'm so sorry I didn't take a picture of my nails after eating ice cream... they were all purple, dark purple, that cold was that ice cream and my hands with it 
If you want this polish you can find it in  Born Pretty Store, but be sure to use a code X10X31, which you can see on the right side on my blog, because with it you get 10 % off. 
I have something else to spice up the manicure 
Vidite, dok se sušio boja se mjenjala iz ljubičaste u krasnu baby plavu. Baš je bilo zabavno gledati promjenu boje, pa sam više puta ruku stavljala u vodu... baš sam dijete .
Lak je nekako vodenast. Na fotkama imam dva sloja, ali se vidi da još jedan ne bi naškodio. Suši se prilično brzo, i suši se mat pa sam stavila i nadlak preko. Uopće nema mirisa, pa pretpostavljam da je ovo lak na nekakvoj vodenoj bazi, natpis je na kineskom i nema koristi od njega. Jedva je preživio 24 sata na mojim noktima, ali sve u svemu - baš mi je drago što je ovakav 'komad' u mojoj kolekciji, strašno je zabavno igrati se s njim, i sve mi se čini da ću se morati dočepati barem još jedne boje. Žao mi je jedino što se nisam sjetila pofotkati nokte nakon sladoleda... bili su tamno ljubičasti, tako je hladan bio i sladoled i moje ruke s njim .
Ako vam se sviđa lak i rado bi ga imali, možete ga naći u Born Pretty Store-u, ali obavezno iskoristite i kod X10X31 koji se nalazi na desnoj strani bloga, jer s njim dobijete popust od 10 %.
Imam još nešto, da malo začinim manikuru .


How about this cool ring!? I love it! You can also find it in Born Pretty Store... again, be sure to use my code for any purchase on their site. 
So guys, what do you think, like my polish and new ring?
A tek ovaj cool prsten!? I njega možete kupiti u Born Pretty Store-u... samo ne zaboravite iskoristiti i moj kod za svaku kupnju na njihovoj stranici. 
Onda, recite mi što mislite, sviđa vam se lak i novi prsten?

Till we meet again... love, Žana

these products were send to me for a review 
proizvodi ustupljeni za recenziju

35 comments:

  1. What a nice gift and this color is so perfect. I love the shade and it's very summery

    Thanks for sharing
    xoDale
    http://www.savvyspice.com/

    ReplyDelete
  2. this looks so fun! and that ring is awesome!! so jeals

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you... don't be, i'm sure you have some gorgeous piece of jewelry for which i could die for ;-D

      Delete
  3. This is quite funny, nice to see how it works IRL - I almost chose it when I was asked to do a review few days back!

    ReplyDelete
    Replies
    1. why didn't you? don't worry, you'll have another chance ;-D

      Delete
  4. Prsten je baš kul, ali lak, lak je totalno mrak!!

    ReplyDelete
  5. Jao, meni bi onda lak bio non stop ljubicast jer imam hladne ruke i nikad nisu tople :) Ovako izgleda kao da je napravljen gotovo neprimijetan gradijent sa ljubicastom na vrhu, poseban mali lakic :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol, baš sam gledala neku curu na youtube-u i čudila se kako je njoj lak stalno ljubičast, desi se kad imaš hladne ruke ;-D
      ali u pravu si, dobiješ savršeni gradijent bez po muke :-D

      Delete
  6. This is a cool concept but in reality you probably wouldn't get the color changes unless you did what you did with the water. It's cool though.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh it worked, when i was preparing lunch and taking food from the fridge, when i ate ice cream... it was super fun :-D

      Delete
  7. Yay to mood polishes!
    Fab ring by the way....lol

    ReplyDelete
  8. I love mood polishes- they are endless fun to play with! And I really like the ring, too- so cute!

    ReplyDelete
  9. kako je dobaaaaar! :) i kombinacija boja mi se isto sviđa, samo kaj bi kod mene većinom ljubičat bio zbog vječito hladnih ruku, al nije bed..kak got okreneš zabavni je..i da, ide na wishlistu :D

    ReplyDelete
  10. Zanima me ko je dobio ideju da napravi ovu vrstu laka! Svidja mi se lak, svidjaju mi se obe boje koje se mogu videti, a mislim da bi na mojim noktima uvek bio ljubicast, jer imam stalno hladne ruke... :-)
    Uz ovaj prsten isao bi neki french manikir sa mini brkovima! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh da, meni je pao na pamet ali ne znam kako da to izvedem ;-D
      dala bi se složit i neka manikura da se slaže uz prsten ;-D

      Delete
  11. Really nice polish and a cool ring! :)

    ReplyDelete
  12. OMG I want this nail polish too, I love the colours and this effect *-*. Looks great on your Nails! And the ring is awesome, really funny ;).

    lg Neru

    ReplyDelete
  13. plakat ću.... želim ga... želim lak... ali nisam ti ja za te narudžbe preko interneta

    ReplyDelete
  14. Ja si jako dugo želim lak koji mijenja boju. Ovaj je divan!! I ja bi bila dijete i neprestano stavljala ruke u vodu haha :) A i prsten je prefora :)

    ReplyDelete
  15. predobra predobra bojaaaa =D

    ReplyDelete
  16. Love the polish and the ring by the way.. Awesome. Just uploaded some piano nails. Do check my blog when you have time

    ReplyDelete
  17. Pa ovo je čudo....to me podsjetilo na nekad davno, kad su bile majice s istim efektom.Nevjerojatno!A začin za ruke ili prste,ma savršeno!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. drago mi je da ti se sviđa... a takvih se majica ne sjećam, sve mi se čini da bih je ja i sad nabacila ;-D

      Delete
    2. ne preporučam...
      objašnjenje : dakle,gdje je veća temperatura tu je boja svijetlija,a gdje je temperatura niža, što se odnosi na udaljenije dijelove tijela, a to ovisi o dimenzijama( grudi, trbuh,stražnjica ) boje su tamnije.
      je l' sad možeš vizualizirati.eto,ja uživo vidjela na ( hrabroj ) ženi koja je od tog materijala imala kombinezon.

      Delete
    3. ahahaha, već je imam u glavi ;-D

      Delete

Thank you for time spent with me, I appreciate every single comment :-)
But please refrain from spamming me with links.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...