Monday, January 16, 2012

More money doesn't mean more quality...

Hi my friends!


I'm writing this post for a several days now... but I always get distracted . Hope today will be the day! I'll show you the manicure I wore only for a few hours... so bad the polish was. 
Već par dana pokušavam napisati ovaj post... i uvijek me nešto omete . Valjda će danas biti dan! Pokazat ću vam manikuru koju sam nosila samo par sati... tako je loša bila. 

Don't mind my frozen hands... this is Bourjois # 18... the color it self is not ugly, it doesn't dry too slow but everything else is just... sucks! The brush is unbelievable awkward... just have to show you. 
Zanemarite moja jadne smrznute ručice... ovo je Bourjois #18... boja nije ružna, nije se presporo ni sušila, ali sve drugo... ne valja! Četkica je nevjerojatno nespretna... ma moram vam je pokazati.
It's not straight, and it was major pain in the a.. to paint nails with it. I applied 2 coats, and you can see still the blind spots... to cheer it up a bit, I added some stickers and top coat. Then I went outside... after driving in the bus, some walking and shopping (all hard labor) my manicure was ruined, I had tipwear like I wear the polish for two days, at least . And on the bottle it says: up to 10 days... yeah, for sure . This was my lesson, I'll stick with Essence, the cheapest brand I can buy, in the future . I can buy three Essence polishes for one of Bourjois (or four, I don't remember the right price)... even China Glaze polishes are cheaper! 
Nije ravna, i baš je bila gnjavaža nalakirati nokte s njom! Namazala sam 2 sloja, još uvijek ima par neujednačenih mjesta... da je malo razvedrim dodala sam naljepnice i nadlak. I otišla vani... nakon vožnje u busu, kratke šetnje i shoppinga (sve teški rad) manikura je bila uništena, izlizali se vrhovi kao da sam je nosila barem dva dana . A na bočici piše: do 10 dana... ma da, možete misliti . Lekcija naučena, dalje se držim Essencea, najjeftinijeg branda kojeg mogu naći . Za jedan Bourjois kupim 3 Essence laka, ili čak 4, nisam sigurna za točnu cijenu... ma čak je i China glaze jeftiniji!   

Till the next manicure... love, Žana 
  

53 comments:

 1. Now if I'll ever want to buy Bourjois nail polish I'll think twice :)

  ReplyDelete
 2. Thanks for sharing this, we don't have this brand in Denmark, but you never know where you might find it on a trip :)

  ReplyDelete
 3. Šteta, boja je lepa. Hvala na upozorenju u vezi laka... Meni se pre nekoliko dana desilo da mi se manikura jednostavno "raspala" tj. ispucala posle jednog dana nošenja na noktima, ali mislim da je to bilo od velike hladnoće kojoj je bila izložena (radim u supermarketu i tog dana sam na poslu celog dana radila sa zamrznutom robom, a bez rukavica). Moraću to da proverim i da još jednom namažem isti lak, ali pošto mi se to nije nikad desilo sa drugim bojama iste te marke laka za nokte, za "raspad" manikure krivim hladnoću!

  ReplyDelete
  Replies
  1. i mene je boja povukla... ali sad znam za ubuduće ;-D

   Delete
 4. I hate when you get freaky brushes! I just wore Dior for the first time yesterday and the brush was stiff and too large for my small nails-really a PITA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. trust you on that... this polish was among untried because of that brush, just hate it and can't work with it :-p

   Delete
 5. Bourjois novije pakiranje- 1 secon per nail-fan effect brush,ma i stara pakiranja,katastrofa od laka...kupila san novo sa nekom većom četkicom i to bež boju i tamnoljubičasti sa šljokicama-i sa jednim i s drugim ostaju nenormalne linije koje ne moš popravit,a on se suši jako jako sporo na rukama...tako da je sad ljubičasti već u škovacama,a drugi koristim jedino ljeti i to za nožne nokte :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. imam i ja još jedan, taj bar ima normalnu četkicu, boje su mi super ali stvarno ne vridi ni pošljiva boba :-p

   Delete
 6. Boja je lepa, šteta. . .
  Svakako hvala, bar ćemo mi znati da je ne uzimamo! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. a nisu baš za reklamirat... za tu cijenu očekivala bih barem essence kvalitetu :-(

   Delete
 7. Ah jej... Ta čopič je tudi meni zelo čudna metla... :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. jel da? ma nisam znala šta da radim s njom kad sam je vidjela :-(

   Delete
 8. Ja volim takve četkice, mada mi je draža Rimmelova i OPIjeva. Boja tog laka je krasna, šteta što ti tako kratko traje na noktima :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuu, baš mi je žao laka, mislila sam im dat priliku i isprobat pošto sam zavoljela Bourjois.
   Pa, kako China glaze može biti jeftinija od Essencea? :O Di to kupuješ? :D

   Delete
  2. Biberlee... ma nemoj me zezat, meni je pogled na četkicu bio dovoljan da spremim lak, skoro je godinu dana čekao na isprobavanje... valjda sam ja presmotana za tako visoku tehnologiju ;-D

   Delete
 9. Ispričavam se što je komentar završio ispod Biberlee komentara, nije mi htio pokazat opciju da komentiram ovaj post, a sad je odjednom pojavila opcija. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. nema problema :-D
   mislila sam da je china glaze jeftiniji od bourjoisa a ne od essencea... meni su grozni, imam dva, boje super ali ništa drugo ne vrijedi :-(

   Delete
 10. šteta bojica je lijepa, a lak nije jeftin

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma zato i šizim... da je kupljen u kineza ne bi me bilo briga a ovako... dugo mi je trebalo da se odlučim da ga kupim a onda ovakvo razočaranje :-(

   Delete
 11. Ni meni se ne svidja takva cetkica, ali eto barem sada znas da zaobilazis njihove lakove :)

  ReplyDelete
 12. Ja sam totalna neznalica, meni se sviđa boja, a suncokreti su prelijepi:-)

  ReplyDelete
 13. Steta:(A boja mi se svidja,kao i naljepnice:)Zato se ja drzim jeftinih lakova pa ako mi se ne svidi bacim ga bez zaljenja:)A cetkica je bas onako cudna,treba valjda ic na obuku za koristenje :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. e to... bit će još koja prazna bočica pa ću ga prebacit i iskoristit, boja mi je skroz ok :-)

   Delete
 14. Love the sunflowers :)
  Don't really like Bourjois too ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you... there's nothing (except the colors) to like in bourjois polishes :-(

   Delete
 15. Na pocetku kad su tek izasli su bili snizeni, pa sam imala namjeru kupit jednog, ali sam na kraju ipak odustala, ocito dobro da je tako. suncokreti su mi vas lijepi

  ReplyDelete
  Replies
  1. i ja sam ga kupila na sniženju, ipak ostaje činjenica da su lakovi preskupi a kvaliteta nikakva :-(

   Delete
 16. Eto da i ja znam :) A šteta..
  Al naljepnoca je lijepa :)

  ReplyDelete
 17. Lovely done!
  I like the flowers it looks good on that color :-)

  ReplyDelete
 18. Ma je, essence i sh-e su mi najbolji lakovi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jel'da :-D
   koji put me i razočaraju ali su u biti sasvim pristojne kvalitete :-D

   Delete
 19. i ja sam se njima razocarala!!ne izdrze 1 dan (sa top coatom) a kamo li 10!!essence je zakon po tom pitanju,a i rimmel,oni mi stvarno drze 10 dana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. slažem se, essence je super brand, još kad u obzir uzmeš i cijenu, savršen je ;-D

   Delete
 20. Steta bas, jako lepa boja. Nemam ni jedan od tih novih Bourjois lakova, kad sam videla kakva je cetkica nisam se usudila da kupim neki, a kvalitet im je jos od ranije osrednji; plus cena koja nije mala, kod nas u rangu Essie-ja, tu nema dileme koji cu odabrati ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. baš to sam i htjela reći - previsoka cijena za jako malo kvalitete :-(
   a boji imaju zanimljivih ;-)

   Delete
 21. Steta sto je tako nekvalitetan,bas si lijepo to poslozila...
  Zato ja ne kupujem lakove skuplje od 20 kn,cak i kineski smradac izdrzi dulje od ovoga ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma totalno si u pravu... kad nešto ne valja đabe mu marka i ime :-(

   Delete
 22. Imam nekoliko Bourjois lakova ali sve sam ih uspjela kupit po 70% sniženoj cjeni pa se ne žalim...ali ni jedan lak ne traje duže od 3-4 dana bez obrira na ime i cjenu šta god tko reko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ma da, meni je to znanstvena fantastika, ali očekujem da mi izdrži barem prva 24 sata bez problema :-D

   Delete
 23. I love that colour too! Too bad it didn't last very long:( The stickers were very nice accents;D

  ReplyDelete
 24. I don't like the brush of this one either! It's way too big but I do like the color. And your mani turned out really cute I think! Love the flowers you added, too bad you had to take it off soon after!

  ReplyDelete

Thank you for time spent with me, I appreciate every single comment :-)
But please refrain from spamming me with links.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...