Wednesday, June 19, 2013

Drawing on baby blue

Hi there!

What's yours most loved product for summer season? If you ask me, it's air conditioner big grin. The only downside of this invention is that it kills social life - I mean, who wants to go out when inside is so cozy winking. Well, thanks to air condition, you now can read my post.
Koji bi bio vaš omiljeni proizvod tijekom ljeta? Ako mene pitate - glasam za klima uređaj big grin. Jedina mana mu je da ubija društveni život - mislim, tko želi ići vani kad je unutra tako udobno winking. Hvala dragoj klimi, konačno možete pročitati moj post.





This gorgeous baby blue is Gabrini Multivitamin N12 from 'New Collection'. On pics you can see two coats, no topcoat. For such a light color this is awesome pigmentation, brush is ok and I had no problems with application, drying time is ok too... the only problem are these tiny bubbles on surface which I didn't even notice till the next morning (I polished my nails just before I went to bed). I think this is the first polish that reacted this way on my nails. As for durability - I'm impressed! I wear it more than 24 hours without topcoat, and it didn't chipped, no visible tip-wear, it looked like I just polish it. That's not good, that's great! Next evening (or morning) before I went to bed, I decided to try something. 
Ova prekrasna plava bojica je Gabrini Multivitamin N12 iz 'New Collection'. Na fotkama su dva sloja, bez nadlaka. Za ovako svijetlu boju to je super pigmentacija, četkica je ok i nisam imala problema s nanošenjem, vrijeme sušenja sasvim pristojno... jedini problem su ovi sitni mjehurići koje doduše nisam ni primjetila do idućeg jutra (nokte sam lakirala prije polaska na spavanje). Mislim da mi je ovo prvi lak koji mi je to napravio. A što se tiče trajnosti - e tu sam totalno impresionirana! Nosila sam ga nešto dulje od 24 sata bez nadlaka i nije se otkrhnuo, nije bilo izlizanih vrhova, izgledao je kao da sam ga upravo nalakirala. To ne da je dobro, to je fantastično! Iduću večer, odnosno jutro, prije polaska na spavanje, palo mi je na pamet da nešto isprobam.



This is one of the new things from Born Pretty Store's assortment - Nail Art Pen in black color. Nail art pens are easier to control than brushes, that's for sure, but honestly, I was happier with results I had with cd marker than with this. This just slid off my nails, like the surface is oily, don't know how else to describe it, so I did another coat. You can found it here, for price of 3.99 $. 
Would I recommend it? Sadly, no, it didn't impressed me at all.  
This is how the manicure look like when it was finished.
Ovo je jedna od novijih stvarčica u Born Pretty Store asortimanu - olovka za nail art u crnoj boji. Ove su olovke puno lakše za rukovanje nego kistovi, to da, ali iskreno, bila sam zadovoljnija rezultatom kojim sam dobila sa cd markerom nego s ovim čudom. Boja je klizila s nokta, kao da je površina bila masna, to je najprecizniji opis, pa sam morala sve preći još jednom. Možete ju naći ovdje, za cijenu od 3.99 $.
Bih li je preporučila? Na žalost, ne, nije me uopće impresionirala.
Ovako je manikura izgledala u konačnici.



Like child's drawing, right big grin. Although I'm not a kinda girl that usually wears flowers on nails, I can live with these. 
Could you?
Poput dječjeg crteža, jel' da big grin. Baš i nisam tip cure koji nosi cvijeće na noktima ali s ovim mogu živjeti. 
Biste li i vi mogle?

Thanks for stopping by, Žana 

42 comments:

  1. Nisam baš od svijetlo plave boje, ali ova mi se sviđa :D. Što mi se to događa? :D
    Mjehurići, mf. Mrzim ih, mrzim, mrzim, mrzim! Moji Gabrini lakovi mi to nisu napravili, ali mi je to napravio bijeli Rapsodi, kao i minići Golden Rose.
    Što se olovke tiče, super ideja, ali preskupo za tako upitan rezultat :(. Lijepo izgleda, ali preskupo ako moraš prolaziti dva puta i opet nije napravilo čiste linije :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. koliko se sjećam, meni su ovo prvi mjehurići ;)
      olovka nije reprezentativna, ne proporučam nikome :(

      Delete
  2. Slatko...skroz :)

    ReplyDelete
  3. Too bad the pens aren't very useful - but I love your design!

    ReplyDelete
  4. Meni je odlično, ja volim cvjetići, a ti si pravi majstor nail arta, svaka čast :)

    ReplyDelete
  5. The pen doesn't fulfill his job indeed. I like the endresult though.

    ReplyDelete
  6. Baš su mali slatkiši :D
    Btw, mrzim klime, draže mi je more za rashlađivanje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. istina, ali da nije klime umrla bih, meni se temperatura u kući ljeti ne bi spustila ispod 30 :(

      Delete
  7. this baby blue is just perfect <3

    ReplyDelete
  8. Super cute manicure! <3

    ReplyDelete
  9. Mnogo je lepa ta bebi nijansa plave i odlicno ti stoji! :) Sto se tice mehurica meni su poceli da izlaze od svih lakova jer je izgleda previse vruce. Super sto jedan sloj brzosuseceg laka to sve lepo pokrije pa se ne vidi. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. može biti da je i to u pitanju... ispod nadlaka se zbilja ne vide, ali volim lakove swatchat bez njega ;)

      Delete
  10. Predivna bojica! Šteta za olovku, tako je i meni s onim essencovima kada se istroše (nakon prve uporabe, otprilike):)
    Da li cd marker uništava nokte? Moja frendica se također bacila na nail art sa cd markerom, i stvarno joj ide odlično, ali ja sam i dalje lagano zabrinuta ostavlja li to posljedice...:/
    Nail art je sladak, ja uporno izbjegavam cvjetiće na noktima i čini mi se da će tako i ostati. Tribal je moja stvar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. zašto bi cd marker uništio nokte? nije valjda da misliš da u njemu ima više otrova nego u laku za nokte ;)
      nisam ja za cvjetiće i gotovo ;)

      Delete
  11. omg this is so pretty! i love it!

    ReplyDelete
  12. Tale moder lak mi je res lušten. :)

    ReplyDelete
  13. Boja mi se bas dopada, nail art olovku necu ni da komentarisem, zaobilazim :-) Konacni manikir je kao super decji crtez, ja bih ga rado nosila na noktima, super! :-)

    ReplyDelete
  14. Prekrasna mi je ova baby blue boja, nisam je još nikad nosila na noktima! Promaknulo mi je očito, di se može kupit? :)

    ReplyDelete
  15. Boja laka je prelepa ali manikir <3

    ReplyDelete
  16. lak je divan, a kako ne bi bio kad je plavi i popunjeni cvjetici su mi bas super :D

    ReplyDelete
  17. Predobra plava. Samo mi nije jasno zasto ne stavljas top coat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. stavim ga na kraju, swatch nastojim odraditi bez njega jer tako vidiš čistiju boju i finiš :D

      Delete
  18. pastelci su opet u modi ovo ljeto :)

    ReplyDelete

Thank you for time spent with me, I appreciate every single comment :-)
But please refrain from spamming me with links.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...