Thursday, January 13, 2011

Hypnotic poison

Hi girls!

Novi dan, nova ja... barem na noktima :-) Danas vam predstavljam 'hypnotic poison', colour & go, essence. Moram priznati da me na polici nije impresirao ali kad sam vidjela par swatcheva od cura tu na blogovima, morala sam ga i ja nabaciti. Boja je zbilja prekrasna, zagasita crvena ili bordo, kako vam drago, sa svjetlijim shimmerom. Savršena pokrivnost u dva sloja, prosječno brzo sušenje, za trajnost još ne znam, ovo mu je premijera. I kako sam jučer dobila par stvarčica, nisam mogla odoljeti da ne isprobam ove krasne zvjezdice :-) Mislila sam da su srebrne, ali one su u biti holografske i izgledaju prilično glamurozno a odazivaju se na ime 'glitter star!' i naći ćete ih u essence asortimanu. Stavila sam ih na lak i prešla nadlakom, tako jednostavno. Uživajte...
New day, new me ... at least on nails :-) Today I'm wearing 'hypnotic poison' of essence's color & go polishes. I must admit that I wasn't impressed when I saw this polish in store, but when I saw a couple swatches on blogs, I just had to have it. The colour is really beautiful, deep red or maroon, as you please, with a lighter shimmer. Perfect coverage in two layers, the average fast-drying, the durability is unknown because I wear this one for the first time. Yesterday I got a few things so I couldn't resist not to try this wonderful stars :-) I thought they are silver but they are holographic and look pretty glamorous, they respond to the name ' star glitter!' and you'll find them among essence things. I put them on semidry polish with top coat on top. Enjoy...





Zadnje dvije slike su jutros sa sunca... izgubila sam po jednu zvjezdicu na prstenjacima obje ruke što i nije neko čudo s obzirom na sinoćnje prčkanje oko večere i suđa i jutrošnje igrarije na balkonu među cvijećem
:-) Ako ne želite izgubiti ni jedan ukras, jednostavno ih zalijepite ljepilom za nokte!
The last two photos are taken this morning in the sun... I lost one star on both ring fingers which is not a big thing considering last nights dinner and dishes and this mornings work on the balcony among the flowers :-)
If you don't want to lose a single decoration, simply paste it with glue nail glue!

Untill the next polishing, enjoy yourself...

p.s. this 'glitter star!' were sent to me for review

11 comments:

  1. Jaz imam ta lak in mi je prekrasen. Zvezdice izgledajo lepo, čeprav bi jaz verjetno dala samo eno na vsak noht.

    ReplyDelete
  2. slažem se,lak je stvarno prekrasan...a zvjezdice - za prvi put sam se malo igrala :-)

    ReplyDelete
  3. Hypnotic Poison prav krasno izgleda na nohtih. V steklenički tudi meni ni bil nič posebnega. Tele zvezdice pa so zelo simpatične :)

    ReplyDelete
  4. jako je lijep...do sada ga nisam zapazila u dućanu, moram obratiti pažnju

    ReplyDelete
  5. Fora su mi ove zvjedice.. samo šteta što otpadaju. Iako se ja ne bi igrala sa nikakvim ljepilom.. imam traume iz srednje kad sam htjela bit faca pa išla lijepit umjetne nokte i to sa super ljepilom.. pola noktiju sam počupala dok sam to skidala dolje. Baš sam bila pametna.. hahha.. ali sad i na hladno pušem..

    ReplyDelete
  6. Joj imam i ja ove zvijezdice. Kako ja uvijek negdje zapnem sa noktima one poispadaju. Prekrasno izgledaju ali voljela bi da su nekako tanje pa da lijepo se oblikuju uz nokat.

    ReplyDelete
  7. Ja sam se zaljubila u ovu manikuru :) Moja mama je kod kineza kupila neki lak za nokte koji ima (umjesto glittera) srca u raznim bojama. A veličine su kao i ove zvjezdice samo što su već u laku. Jedini bed je što moraš dosta kopat sa čačkalicom da dođeš do boje koje želiš. Marka laka je Rivell (LOL) Ali za cijenu od 9 kn super se drži na noktima, meni je trajalo i 5 dana (uz uobičajene kućanske poslove) :)

    ReplyDelete
  8. Evo našla i sliku http://farm3.static.flickr.com/2537/4005665302_bb6dce29c9.jpg

    ReplyDelete
  9. Pa kad se lak zove kao i moj omiljeni parfem mora da mi se svidja:)Zvjezdice su dobra fora,isle bi dobro i na jos nekim tamnim lakicima:)

    ReplyDelete
  10. biba... da,interesantno mi je to kod ovog laka, iznenadi te kad ga nalakiraš :-)

    ines... ne bih ga ni ja bila uzela da nisam vidila swatch :-( sad mi je drago da jesam :-)

    lalica... e tako ti je to kad se igraš s umjetnim noktima... a vidi kako sam ja pametna,meni to nikad nije palo na pamet :-p

    bitsy... da su od folije i sasvim tanke bilo bi idealno... ovako se snalazimo s onim što imamo :-)

    đinđe... eto kad drugi put budem šetala po gradu svatit ću do kineza i pogledat... ma u kineza se krije blago,samo ga treba otkriti,ja sam tamo uzela gabrini i oduševljena sam,još mi najdulje ostane na noktima :-)

    mimi... eh,sad bi ti još i parfem... ma nakeljit ću ja ove zvjezdice još koji put,ne boj se :-)

    ReplyDelete
  11. Ovo mi uvijek otpadne nakon 20 minuta,pa ih izbjegavam

    ReplyDelete

Thank you for time spent with me, I appreciate every single comment :-)
But please refrain from spamming me with links.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...