Tuesday, December 3, 2013

essence mirisne novosti

Hi there!

Sorry girls, this post is only in Croatian.
Ovaj put Vam doslovno prenosim obavijest essence tima

PRESS RELEASE

essence mirisne novosti!
2 nova mirisa !

Energične i nezaboravne – dvije nove essence toaletne vode! Novi mirisi obogaćuju popularni mirisni asortiman i šire njihov jedinstveni šarm zahvaljujući savršeno posloženim sastojcima. Ovako će izuzetno iskustvo i uzbudljivi trenuci postati dodirljivi: osjeti atmosferu toplog sunčanog dana u raju ili se prisjeti optimistične energije sa nezaboravnog tuluma. “Odaberi svoje raspoloženje!”, tu je miris koji odgovara svakom raspoloženju. Uz ove cvjetne, žive i tople kompozicije toaletnih voda, vesela atmosfera i dugotrajan dojam su zagarantirani!

Dvije nove toaletne vode razvijene su u suradnji sa međunarodno renomiranim stručnjacima za parfeme te su prezentirane uz poznati svježi, cool dizajn u stilskim bočicama sa jarkim i veselim malim vrpcama.

Mirisi dolaze po uobičajeno niskim essence cijenama, te su dostupni u pakiranju od 50ml kao i u praktičnim mini pakiranjima od 10 ml za tvoju torbicu.





essence like a day in paradise

Divna, bijela pješčana plaža, čista tirkizna voda i ugodan osječaj sunčevih zraka na koži. Ovaj topli, cvjetni i sunčani miris osvaja te na putu za raj te širi čisti ljetni osjećaj uz miris limuna, magnolije, jabuke i kokosovog mlijeka!
MPC 50 ml 58,90 kn;
MPC 10 ml 25,90 kn.



essence – like the party of my life

Izobilje, zabava, odlična muzika i tvoji najbolji prijatelji: to su noći koje nikada ne trebaju završiti! Živ, cvjetni i misteriozan, ovaj miris sadrži voće citrusa, jasmin, ružu i vaniliju kao i mošus kako bi prenio osjećaj noćne zabave koja nikada neće biti zaboravljena!
Obožavamo plesati!

Ps. toaletna voda ima sličan sastav kao popularna edt “vampires love”……

MPC 50 ml 58,90 kn;
MPC 10 ml 25,90 kn

essence će sa novim mirisima također dati vrijedan doprinos zaštiti okoliša: pakiranja essence toaletnih voda biti će certificirani i označeni sa FSC logotipom (Forest Stewardship Council), koji garantira da drvo koje je korišteno za papir dolazi iz održivih šuma. Sporazum sa ClimatePartner dodatno osigurava da je pakiranje proizvedeno po klimatsko-neutralnim načinima. U tu svrhu, essence i ClimatePartner zajedno podržavaju zaštitu šuma u Mozambiku. Pakiranja imaju ID broj koji potrošaću omogućuje praćenje koji projekt essence podržava online.


A sad trkom do najbližeg Kozma po novi najdraži miris.

Zahvaljujem na posjeti, Žana 

3 comments:

  1. Nisu mi se svidjeli oni od prošle godine pa sumnjam da će i ovi :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. meni neke nisu bile loše, ali vidjet ćemo već :D

      Delete

Thank you for time spent with me, I appreciate every single comment :-)
But please refrain from spamming me with links.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...