Wednesday, May 25, 2016

essence New In - Nails

Bok cure!



Želite iz prve ruke vidjeti i čuti moje dojmove o novim essence stvarčicama!? Ostanite sa mnom.



essence 1001 party nights, jedan sloj, bez nadlaka / one coat, no topcoat

essence 1001 party nights* je prekrasan, donekle zamagljen ljubičasti lak. Dio je essence the gel nail polish postave, a dolazi u prepoznatljivoj bucmastoj bočici od 8 ml, s ravno rezanim i širim kistom. Fantastične je pigmentacije, na fotkama imam jedan sloj! Suši se sasvim uredno, finiš mu je baš sjajan. Sviđa mi se njegova čistoća, ovo je krem lak u najboljem izdanju. S moje strane mu idu samo komplimenti. 
Na donjoj fotki možete vidjeti i 'par' sličnih lakova, prva dva su mu jako slična, zadnja tri ipak nešto tamnija.




 essence I LOVE TRENDS THE JELLYS pink lagoon, dva sloja, bez nadlaka / two coats, no topcoat

Novitet u I LOVE TRENDS THE JELLYS lakovima, je 'pink lagoon'*. Bočica je klasična, okrugla, zapremnine 8 ml, s ravnim, srednje širokim kistom, koji je meni osobno draži nego onaj u the gel nail polish bočicama. Kao što mu i ime kaže, lak je jelly formule, što znači da djeluje sočno i prozračno. Na noktima imam dva sloja ovog hot pink laka. Premda ćete mene rijetko uloviti s ovakvim lakom na noktima, moram priznati da mi je ugodno iznenađenje kako se složio s mojim tenom. Formula je ugodna, lakiranje teče bez problema, a ni vrijeme sušenja nije loše. 
I da, imam u kolekciji i nešto slično, provjerite dolje.






Evo i prijedloga vesele manikure s I LOVE TRENDS lakovima. Točkasta manikura i ne može biti nego vesela. Kao baza poslužio mi je 'pink lagoon', na kojeg sam nabacala bijele (THE PASTELS 'ice to meet you') i crne (THE DARKS 'turn on the black') točkice. Za ovaj pothvat mi je odlično poslužila essence točkalica, odnosno 'jumbo nail designer' iz 'wake up, spring!' kolekcije. 




Vjerujem da će Vas sve zanimati gummy touch top coat*, na čijem čepu stoji naljepnica 'matt effect'. Na gornjoj fotki možete ga vidjeti na noktima, jedan sloj preko essence '1001 party nights'. Na srednjem prstu imam essence 2in 1 base & top coat* koji tu glumi nadlak. 
Nisam slučajno rekla glumi, jer premda se može koristiti i kao nadlak, kako mu ime i kaže, on to nije. A nije, zato jer mu treba vječnost (čitaj - barem sat) da se osuši. Istina, fino zagladi lak i doda sjaj, ali će vam praviti probleme čak i ako ga nalakirate preko već suhog laka. Po meni, osnovna funkcija nadlaka je da ubrza sušenje laka da što prije možete nastaviti sa životom. To ovaj malac ne radi. Ali, kao bazni lak radi bez problema. Znači, koristiti isključivo kao bazu, taj dio posla odradi super, a za nadlak predlažem bilo koji od ova dva fantastična essence nadlaka, po meni najbolja koja možete naći u našim drogerijama. Moram, jer ih obožavam. I pozdravljam odluku da se 'the gel nail polish top coat' prebaci u prozirnu bočicu!


Najbolji topperi u hrvatskim drogerijama - essence 'the gel nail polish top coat' i essence 'studio nails better than gel nails top sealer high gloss'!!! Ovo ne mogu ponoviti dovoljno puta. Obvezno imati doma barem jednu bočicu!


Gore ste vidjele kako izgleda 'gummy touch' u usporedbi s 2in1 nadlakom sa sjajnim finišem, a na posljednoj fotki ga možete vidjeti uz bok sa essence 'satin matt' nadlakom. Kao što vidite, 'gummy touch' je negdje na pola puta između sjajnog i mat finiša, rekla bih da mu ime gummy baš paše. Meni se osobno više sviđa stari 'satin matt' nadlak, no niti ne sumnjam da će i ovaj naći svoju publiku. 
Pohvalit ću još jednom essence 'satin matt' nadlak, jer on to zaslužuje. Zbilja odlično matira, a i suši se baš brzo. I 'gummy touch' ima finu formulu i ugodno vrijeme sušenja... na Vama je samo da izaberete koji Vam se finiš više sviđa. 
Ukoliko Vas zanimaju dodatne tehnikalije, kao i sastav proizvoda u bočicama, možete ih provjeriti na službenoj essence stranici. Sve navedeno tek su moji dojmovi.

Budite mi zdrave, lijepe i pametne... voli Vas Žana 

*PR uzorci

24 comments:

  1. sve je super, ali zadnja forka mi je naj naj ! veliki pozdrav

    ReplyDelete
  2. Party Nights are gorgeous! My type. Plus the pink and 'gummy' finish.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, almost everything is your type ;)
      i can relate with that :D

      Delete
  3. sviđa mi se ovaj gummy, moram priznati

    ReplyDelete
  4. Beautiful polishes all of them, I think!!

    ReplyDelete
  5. Dobar je taj teget lakić, a sviđa mi se i gradijent i tačkasti manikir kji si uradila.

    ReplyDelete
  6. 1001 party nights mi je predivan te kako mi je stigao se ne odvajam od njega :D Sviđa mi se kako mi lijepo ide uz ten :P 2in1 base & top coat je po meni odlična baza te kao što si rekla nikako nadlak jer se lak nikako ne suši :/

    ReplyDelete
  7. Moj omiljeni je Essence 1001 Party Nights, bas je po mojoj meri :-)
    Fin je gummy efekat, mada se i meni satin matt vise dopada :-)
    P.S. imam dva Flormar supermatte laka i uopste mi nisu mat... vidim da i tvoj Flormar supermatte 12 lepo sija, hihihi... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, i dandanas mi je enigma po kojoj je logici flormar ovu liniju nazvao supermatte ;)
      srećom tu su nadlaci da spase stvar :D

      Delete
  8. Nokti su ti prelepi i baš uredno nalakirani. Bas mi se dopadaju boje lakova, posebno tamno ljubičasti, obožavam takve nijanse i moraću da ga nabavim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ti Katarina :*
      slažem se, 1001 party nights je zbilja krasan :D

      Delete
  9. Lindas unhas!
    Beautiful 😍💅🏻

    ReplyDelete
  10. Love all the manis! <3

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Did you hear there is a 12 word phrase you can speak to your partner... that will trigger intense emotions of love and instinctual attractiveness to you buried inside his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, adore and care for you with all his heart...

    ====> 12 Words Who Fuel A Man's Love Response

    This instinct is so built-in to a man's mind that it will drive him to work harder than before to do his best at looking after your relationship.

    Matter of fact, fueling this powerful instinct is so essential to achieving the best possible relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will immediately find him open his soul and heart to you in a way he haven't experienced before and he'll identify you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly tempted him.

    ReplyDelete
  13. Tera Saath hai Toh mujhe kya kami hai
    Teri har muskan se mili mujhe kushi hai
    Muskuraate Rehna isi Tarah humesha
    Kyonki teri is muskan mein meri jaan basi hai Satta King
    Play Bazaar

    ReplyDelete

Thank you for time spent with me, I appreciate every single comment :-)
But please refrain from spamming me with links.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...