Disclosure policy


'Nail crazy' je osobni blog, napisan i uređen od moje malenkosti.
Sve napisano na ovom blogu isključivo je moje mišljenje, odnosno moj doživljaj određenih proizvoda, i kao takvo - subjektivno.
Sve fotografije objavljene tu su moje vlasništo, osim ako nije naveden izvor. Ukoliko Vam se neka fotka baš sviđa i htjeli bi je podijeliti, molim Vas da budete toliko pristojni pa ubacite i link do bloga.
Proizvodi koji su dobiveni, bilo kao dio reklamne kampanje, bilo u svrhu recenziju su jasno označeni kao takvi. Osobno, zadržavam pravo da o njima kažem ono što zaista i mislim. 
Vlasnica bloga nikad nije primila niti lipe (a ostale valute da ne spominjemo) da reklamira neki proizvod... i ukoliko se ne dogodi kakvo čudo tako će i ostati.

'Nail crazy' is a personal blog, written and edited by me. Everything I write here is my own, personal opinion, and as a such - clearly subjective.
Every photo published here is my own, otherwise the source will be stated too. If you just have to share some photo, please be so kind and put a link on it.
If I receive a free product to review, it will be clearly stated in the post. However, I reserve my right to say what I really think about it.
I have never received any financial compensation... unless the miracle occurs, it will stay that way.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...